Η Google παρουσίασε το Nexus 7 στην Ιαπωνία

Η Google παρουσίασε το Nexus 7 στην Ιαπωνία
 
Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Google στο Tokyo o Eric Schmidt, Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας, παρουσίασε για πρώτη φορά το Nexus 7 στο Ιαπωνικό κοινό.

Ο Schmidt εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το άνοιγμα της εταιρείας του στην Ιαπωνική αγορά, λέγοντας πως οι Ιάπωνες αποτελούν την τρίτη μεγαλύτερη αγορά της εταιρείας και αναλογικά πραγματοποιούν πολύ περισσότερες αγορές για τις συσκευές τους από οπουδήποτε αλλού, με ποσοστό που αγγίζει το 75%.

Η κίνηση αυτή έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας της Google να επεκτείνει την βάση χρηστών της πέρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα με την κυκλοφορία του Nexus 7 σε αρκετές χώρες της Ευρώπης. Ταυτόχρονα η εταιρεία θα δώσει ιδιαίτερη βάση στην υπηρεσία Play Books, ένα τομέα στον οποίο η Apple έχει μείνει στάσιμη στην Ιαπωνία τα τελευταία δυο χρόνια.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως η Ιαπωνία αποτελεί μια από τις κυριότερες αγορές της Apple. Με την Amazon να μην τα πάει τόσο καλά στην χώρα δεν υπάρχει κάποιος άλλος «παίκτης» για να ανταγωνιστεί την επιτυχία της εταιρείας από το Cupertino, κάτι που ελπίζει να καταφέρει η Google.

Το Nexus 7 θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 2 Οκτωβρίου στην τιμή των 19.800 yuan, περίπου 197 ευρώ.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_995.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC