Δεν θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο το iPad Mini

Δεν θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο το iPad Mini
 
Εάν τελικά η Apple ανακοινώσει το νέο της Smartphone τον Σεπτέμβριο, μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε «παρέα» με το iPad Mini.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο James D. Ragan, αναλυτής της Crowell, Weedon & Co. Ο Ragan θεωρεί σίγουρο πως η Apple θα κυκλοφορήσει την μικρότερη έκδοση του iPad μέσα στο 2012, απλά δεν πιστεύει πως θα το κάνει ταυτόχρονα με το iPhone.

«Δεν είμαι σίγουρος οτι είναι λογικό να κυκλοφορήσει και τις δυο συσκευές την ίδια περίοδο» είπε ο Ragan, «αφού έτσι η μια συσκευή θα έκλεβε την δόξα της άλλης. Το πιο πιθανό είναι η Apple να αποκαλύψει το iPhone 5 και το iPad Mini σε ξεχωριστά events.»

Είπε ακόμα πως με την πρόσφατη κυκλοφορία του iPad τρίτης γενιάς στην Κίνα οι πωλήσεις παραμένουν υψηλές, υπονοώντας πως στην περίπτωση που το νέο tablet της Apple κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, σίγουρα η εταιρεία θα χάσει πωλήσεις από το νέο iPad.

Εκτός από το iPhone 5 iPad Mini Ragan δεν περιμένει να δει κάποιο άλλο προϊόν της Apple αυτή τη χρονιά, εκτός ίσως από ένα ανανεωμένο iPod Touch μέσα στις γιορτές. Οι τελευταίες φήμες πάντως μιλούν για κυκλοφορία του iPad Mini τον Νοέμβριο ή τους πρώτους μήνες του 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC