Το Firefox OS και σε tablets

Το Firefox OS και σε tablets
 

Υψηλές βλέψεις φαίνεται ότι έχει το ίδρυμα Mozilla για το Firefox OS. Πρόκειται για ένα, πραγματικά open source mobile λειτουργικό που αναπτύσσει και το οποίο μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Βραζιλία και ίσως την Κολομβία.

Βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι θα έχει ελάχιστες απαιτήσεις σε υπολογιστική ισχύ γεγονός που θα του επιτρέπει να τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμη και σε συσκευές που δεν έχουν ιδιαίτερες επιδόσεις. Αν και ως λειτουργικό προορίζεται κυρίως για smartphones, σύμφωνα με τον Dave Mason της Mozilla δεν αποκλείεται να το δούμε και σε tablets.

Σε σχετική ερώτηση δηλαδή που του έγινε, ο Mason δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αναφέροντας ότι καθώς πρόκειται για λειτουργικό ανοιχτού κώδικα αυτό δεν χρειάζεται απαραίτητα να γίνει από το ίδιο το ίδρυμα αλλά από ανεξάρτητους developers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC