Δεν θα πάρει τελικά ICS το Desire HD της HTC

Δεν θα πάρει τελικά ICS το Desire HD της HTC
 
Θα πάρει… δεν θα πάρει… κάπως έτσι αντιμετώπιζαν οι κάτοχοι του Desire HD την πιθανότητα η συσκευή τους να αναβαθμιστεί επίσημα σε ICS.

Αρχικά η εταιρεία είχε ορίσει σε χρονοδιάγραμμα της πως θα προσφέρει την αναβάθμιση στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Στα μέσα Ιουλίου όμως, ένα έγγραφο της Telus δήλωνε ότι η αναβάθμιση ακυρώθηκε, γεγονός που ξεσήκωσε αρκετούς χρήστες του άλλοτε “δυνατού” smartphone της Ταϊβανέζικης εταιρείας..

Μια εβδομάδα αργότερα, η HTC απάντησε δημόσια υποστηρίζοντας πως η αναβάθμιση του Desire HD είναι ακόμα μέσα στο πρόγραμμα. Τα χαμόγελα όλων δεν κράτησαν αρκετά όμως αφού σήμερα, μόλις πέντε ημέρες μετά την τελευταία της ανακοίνωση, η HTC τα γυρνάει όλα ανάποδα και ακυρώνει και επίσημα πια την πολυσυζητημένη αναβάθμιση.

Η λιτή ανακοίνωση της εταιρίας, όπως δημοσιεύτηκε στην λίστα αναβαθμίσεων, έχει ως εξής:

«Μετά από εκτεταμένες δοκιμές, συμπεράναμε πως η τωρινή έκδοση του HTC Sense και του Android προσφέρουν στους χρήστες την καλύτερη εμπειρία στο Desire HD. Κάθε φορά που εξετάζουμε νέες εκδόσεις λογισμικού ζυγίζουμε αρκετούς παράγοντες, αλλά στο τέλος η εμπειρία του χρήστη είναι ο κύριος αποφασιστικός παράγοντας για εμάς. Ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση μπορεί να προκάλεσε αυτή η αλλαγή στους πελάτες μας».

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, οι κάτοχοι του Desire HD θα πρέπει να παραμείνουν στο Gingerbread ή να μπουν στην διαδικασία να κάνουν root την συσκευή τους ώστε να περάσουν μια ανεπίσημη, «μαγειρεμένη» ICS ROM.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_983.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC