Νέα οικονομικά προγράμματα για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Νέα οικονομικά προγράμματα για επαγγελματίες και επιχειρήσεις
 
Τις σύγχρονες αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων έρχονται να καλύψουν τα νέα επαγγελματικά προγράμματα COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet και COSMOTE BUSINESS με δωρεάν χρόνο ομιλίας, εξασφαλίζοντάς τους ακόμη περισσότερα προνόμια.

Τα νέα επαγγελματικά προγράμματα COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας και παρέχουν μεγαλύτερη οικονομία, προσφέροντας με ένα μόνο πάγιο:

• Απεριόριστη επικοινωνία με όλη τη COSMOTE, δηλαδή με τους περισσότερους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα
• Απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία
• Απεριόριστη1 επικοινωνία προς όλα τα σταθερά
• Δωρεάν χρόνο ομιλίας προς άλλα δίκτυα
• Δωρεάν ΜΒ για πλοήγηση στο Internet από το κινητό

Επιπλέον, η COSMOTE καλύπτει τις βασικές ανάγκες επικοινωνίας του Επαγγελματία και της Επιχείρησης με τα νέα προγράμματα COSMOTE BUSINESS με δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία και δωρεάν ΜΒ για χρήση Internet από το κινητό.

Τα νέα επαγγελματικά προγράμματα παρέχουν οικονομία και στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας το δωρεάν χρόνο ομιλίας του κάθε επαγγελματικού προγράμματος μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TRAVELLER .

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις με τα νέα επαγγελματικά προγράμματα εξασφαλίζουν και απόλυτο έλεγχο κόστους, καθώς ενημερώνονται αυτόματα με δωρεάν SMS μετά την κατανάλωση του 80% της δωρεάν ενσωματωμένης χρήσης του επαγγελματικού τους προγράμματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC