Δεν θα υπάρξει καθυστέρηση του Playstation 4 στην Ευρώπη

Δεν θα υπάρξει καθυστέρηση του Playstation 4 στην Ευρώπη

ps4Η άφιξη της κονσόλας στη χώρα μας αναμένεται στο τέλος της φετινής χρονιάς

Η άφιξη του PS4 αναμένεται κάπου στα τέλη της φετινής χρονιάς, με πηγές να τo τοποθετούν ενδεχομένως στο Νοέμβριο. Ωστόσο, δεν είναι σαφές τι θα γίνει με την κυκλοφορία του στην Ευρώπη, περιοχή όπου παραδοσιακά οι κονσόλες της Sony φτάνουν λίγο αργότερα από τις περιοχές των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας.Με το PS4, όμως, ενδέχεται να σπάσει το καλούπι για τη Sony, σύμφωνα με πηγές μέσα από την εταιρία που επικαλείται το CVG. Σύμφωνα με το αγγλικό site, η Sony έμαθε το μάθημά της από τότε που έδωσε προβάδισμα στη Microsoft με το Xbox 360, και θα κοιτάξει να κινηθεί πρώτη στην ευρωπαϊκή περιοχή, ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα που έχει σε αυτή, παράλληλα με την προσπάθεια να κατακτήσει τη βρετανική και την αμερικανική αγορά, όπου το Xbox 360 έχει εισχωρήσει πιο βαθιά από τον ανταγωνιστή του. Αυτό σημαίνει ότι το PS4 δεν θα έρθει στην Ευρώπη το 2014, όπως θεωρούσαμε πιθανό ως τώρα, αλλά στα τέλη του 2013.Αντίστοιχα, βέβαια, περιμένει κανείς ότι η Microsoft, που πρόκειται να ανακοινώσει τον διάδοχο του Xbox 360 σε μια ειδική εκδήλωση στις 21 Μαΐου, θα κάνει τις δικές της κινήσεις για να πιάσει την ευρωπαϊκή αγορά, που προτιμά παραδοσιακά την κονσόλα της Sony – και αυτό, σύμφωνα με το CVG, είναι που θέλει να προλάβει η ιαπωνική εταιρία, φροντίζοντας η κονσόλα της να βρίσκεται στα ευρωπαϊκά καταστήματα την ίδια στιγμή με όλα τα υπόλοιπα.

Η πηγή του CVG φέρεται να λέει ότι η Sony θα κάνει «ό,τι χρειαστεί» για να το πετύχει αυτό. Μάλιστα, το site αναφέρει ότι, σε περίπτωση που υπάρξει έλλειψη τεμαχίων προς πώληση, οι ΗΠΑ και η Ευρώπη θα αποτελέσουν προτεραιότητα για τη Sony, μιας και η Ιαπωνία είναι παραδοσιακά «ασφαλής» περιοχή γι’αυτή – και δύσκολη για τη Microsoft.

Η Sony, προς το παρόν, αρνείται να σχολιάσει τα παραπάνω, αλλά σαν στρατηγική, ακούγεται λογική, για να μην πούμε αναμενόμενη, ενώ συνάδει με το γενικότερα πιο «προσγειωμένο» προφίλ που παρουσιάζει η Sony με τη νέα της κονσόλα.

Πηγή: newsbeast

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC