Σύμβουλος Διοίκησης στην WIND Ελλάς η Σούλα Έβανς

Σύμβουλος Διοίκησης στην WIND Ελλάς η Σούλα Έβανς
Καθήκοντα σύμβουλου διοίκησης στη Wind Ελλάς αναλαμβάνει από τις  27 Μαΐου η Σούλα Έβανς, αναφερόμενη στον πρόεδρο & διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Νάσο Ζαρκαλή.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η κα Έβανς διαθέτει συνολικά 27 χρόνια διεθνούς επαγγελματικής εμπειρίας, έχοντας εργαστεί με σημαντική επιτυχία ως διευθυντικό στέλεχος σε νευραλγικούς τομείς, όπως επιχειρησιακός σχεδιασμός, marketing, πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ως σύμβουλος διοίκησης της Wind Ελλάς, η Σούλα Έβανς θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, τον συντονισμό των ενεργειών για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Wind.Η Σούλα Έβανς είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Birmingham στην Μ. Βρετανία.
soulaevans

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:capital.gr

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC