Δεύτερο σε επισκεψιμότητα το Facebook ως Video site

Δεύτερο σε επισκεψιμότητα το Facebook ως Video site
 
Το Facebook ξεπέρασε το Yahoo και βρέθηκε στην δεύτερη θέση των πιο δημοφιλών ιστοσελίδων, τουλάχιστον όσον αφορά την προβολή video.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρεία ερευνών comScore, το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο έλαβε περίπου 53 εκατομμύρια unique επισκέψεις μέσα στον Ιούλιο, με το Yahoo να σημειώνει πτώση με λιγότερους από 49 εκατομμύρια επισκέπτες. Στην πρώτη θέση βρίσκεται πάντα η Google η οποία απολαμβάνει την πρωτιά με 157 μηνιαίους επισκέπτες, αριθμός ο οποίος οφείλεται κυρίως στην επιτυχία του YouTube.

Οι χρήστες του Facebook είδαν κατά μέσο όρο 21.7 λεπτά video ο καθένας μέσα στον Ιούλιο, ενώ ο αριθμός video Που παρακολούθησαν οι χρήστες του Yahoo ανέρχεται στις 620.000, σχεδόν διπλάσιος από το αντίστοιχο αριθμό του Facebook. Εντυπωσιακό είναι ακόμα πως η αναλογία λεπτών ανά χρήστη στο YouTube εκτοξεύθηκε στα 525 λεπτά. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως κατά μέσο όρο, κάθε ένας από τους εκατομμύρια χρήστες του YouTube παρακολούθησαν συνολικά 8.7 ώρες video μέσα σε ένα μήνα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_966.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC