Τι συμβαίνει όταν σπάσουμε ένα αβγό σε βάθος 20 μέτρων;
![](https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/image388.jpeg?w=1110)
Το σπάσιμο ενός αβγού είναι κάτι εντελώς συνηθισμένο. Το κάνουμε καθημερινά για να φτιάξουμε μια ομελέτα ή να μαγειρέψουμε κάτι. Τι θα συνέβαινε όμως αν προσπαθούσαμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα όχι στην κουζίνα μας αλλά στο βυθό της θάλασσας;
Θα άλλαζε κάτι η πίεση του νερού; Θα συμπεριφερόταν ο κρόκος και το ασπράδι με τον ίδιο τρόπο; Το βίντεο αυτό μας λύνει την απορία!