Δημοφιλέστερη εφαρμογή στο Facebook το FarmVille 2

Δημοφιλέστερη εφαρμογή στο Facebook το FarmVille 2
 
Οι περισσότεροι χρήστες του Facebook γνωρίζουν ήδη το παιχνίδι Farmville. Ακόμα και αν δεν είναι οι ίδιοι παίκτες του, σίγουρα το συναντούν αρκετά συχνά στις ειδοποιήσεις τους από φίλους τους που παίζουν διαρκώς.

Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως είναι πως η νέα έκδοση του παιχνιδιού είναι πια και επίσημα η πιο δημοφιλής εφαρμογή στο κοινωνικό δίκτυο!

Σύμφωνα με τα δεδομένα του AppData, το FarmVille 2 αριθμεί σήμερα πάνω από 48,9 εκατομμύρια παίκτες μηνιαίως, το 20% των οποίων, περίπου ένα εκατομμύριο δηλαδή, παίζουν σε καθημερινή βάση.

Ο αριθμός των παικτών είναι βέβαια αρκετά μειωμένος σε σχέση με το πρώτο FarmVille, το οποίο έφτασε τα 83 εκατομμύρια.

Θα πρέπει να σκεφτούμε όμως πως αφενός η αγορά του social gaming αυτή τη στιγμή είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ, αφετέρου το FarmVille 2 κυκλοφόρησε στο Facebook στις 5 Σεπτεμβρίου, μόλις πριν από έξι εβδομάδες.

Το αξιοσημείωτο είναι πως μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, το παιχνίδι είχε προσελκύσει μόνο 1,5 εκατομμύρια παίκτες. Από τότε ο αριθμός αυτός άρχισε να σημειώνει διαρκή άνοδο, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_9100.jpeg?w=1110

Με αυτόν το ρυθμό μάλιστα το FarmVille 2 αναμένεται να ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια παίκτες πριν το τέλος της εβδομάδας.

Σίγουρα η Zynga, η εταιρεία που ανέπτυξε το παιχνίδι, βλέπει αυτά τα νούμερα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα προσπαθήσει να τα εκμεταλλευτεί.

Λίγους μήνες νωρίτερα, φήμες έλεγαν πως σκοπεύει μέσα στο 2013 να κυκλοφορήσει μια έκδοση του Zynga Poker, ενός ακόμα δημοφιλούς παιχνιδιού της, όπου οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν με πραγματικά χρήματα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1055.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC