Διαδραστική απεικόνιση του hashtag #ekloges στο Twitter

Διαδραστική απεικόνιση του hashtag #ekloges στο Twitter
 

Ένα εντυπωσιακό εργαλείο για την οπτική απεικόνιση με διαδραστικό τρόπο των συζητήσεων που γίνονται στο Twitter για τις εκλογές είναι πλέον διαθέσιμο. Πρόκειται για το TAGSexplorer το οποίο αναλύει και καταγράφει όλες τις αναρτήσεις που γίνονται με το hashtagr #ekloges.

Η λειτουργία του είναι εξαιρετικά απλή καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να τοποθετήσει το δείκτη του ποντικιού πάνω από μία λέξη ώστε να δει την περίληψη των δεδομένων και ειδικότερα τον αριθμό των tweets, αριθμό replies και αριθμός mentions.

Κάνοντας click στη λέξη μπορεί να δεί αριθμό tweets, αριθμό replies , αριθμό mentions και τις συζητήσεις που έκανε ο συγκεκριμένος χρήστης.

Επιπλέον μπορεί να κάνει «replay» τις συζητήσεις για να δει σε ποια χρονική στιγμή απάντησε ο χρήστης αυτός.

http://baas.gr/givb.htm#1

(Browser compatibility : Chrome, Firefox. O Internet explorer δεν λειτουργεί)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC