Το iTunes Match ήρθε και στην Ελλάδα

Το iTunes Match ήρθε και στην Ελλάδα
 

Διαθέσιμη είναι πλέον και για τους Έλληνες χρήστες η υπηρεσία iTunes Match της Apple. Το iTunes Match, το οποίο άρχισε να λειτουργεί ταυτόχρονα με το iCloud, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους λογαριασμών iTunes να ανεβάσουν ολόκληρη την μουσική τους συλλογή στους servers της Apple ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτή από οποιαδήποτε συσκευή iOS.

Το iTunes Match έχει ετήσιο κόστος 25 ευρώ και επιτρέπει το ανέβασμα μέχρι και 25.000 χιλιάδων τραγουδιών ακόμη και αν αυτά δεν έχουν αγοραστεί από το iTunes. Αυτό που έχει ενδιαφέρον πάντως είναι ότι στην πραγματικότητα η υπηρεσία δεν ανεβάζει upload όλα τα αρχεία που έχει ο χρήστης στη συλλογή του στο cloud. Αντιθέτως τα αναλύει και τα ταυτοποιεί με αυτά που έχει στη βάση δεδομένων της. Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες έχουν πρόσβαση στα τραγούδια που υπάρχουν ήδη στα iTunes στην ποιότητα των 256kbps.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC