Διαδραστικό ζάρι για επιτραπέζια στο tablet

Διαδραστικό ζάρι για επιτραπέζια στο tablet
 
Ένα νέο gadget έρχεται για να παντρέψει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια με τα κλασσικά επιτραπέζια που στη σημερινή εποχή έχουν χάσει αρκετή από τη δημοφιλία τους.

Η εταιρία Game Technologies ανακοίνωσε τη νέα ιστοσελίδα της, προσπαθώντας να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους διάφορους προγραμματιστές να αναπτύξουν νέα επιτραπέζια παιχνίδια για τις συσκευές που βασίζονται στις πλατφόρμες iOS και Android. Το κίνητρο αυτό ακούει στο όνομα Dice+.

Το Dice+ είναι ένα διαδραστικό ζάρι που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth και μπορεί να συγχρονιστεί μέσω αυτής με οποιαδήποτε συσκευή. Διαθέτει αισθητήρα μαγνητικού πεδίου, θερμόμετρο, επιταχυνσιόμετρο και έξι λαμπάκια LED που λειτουργούν σε οποιοδήποτε χρώμα. Επίσης οι πλευρές του είναι ευαίσθητες στην αφή και ανεξάρτητες μεταξύ τους ενώ η αυτονομία του αγγίζει τις 20 ώρες.

Η εταιρία διαθέτει το SDK για την ανάπτυξη εφαρμογών, κυρίως παιχνιδιών, που θα βασίζονται και θα χρησιμοποιούν τις δυνατότητες του ζαριού, στην τιμή των 99 δολαρίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC