Το Facebook έχει 250 εκατ. χρήστες που παίζουν παιχνίδια

Το Facebook έχει 250 εκατ. χρήστες που παίζουν παιχνίδια
 
Το Facebook παρουσιάζει σημαντική αύξηση του αριθμού των χρηστών του που παίζουν κοινωνικά παιχνίδια σε μηνιαία βάση.

Η εταιρία αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει ένα νέο Timeline, αργότερα μέσα στην εβδομάδα, που θα επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στα παιχνίδια. «Η ενότητα παιχνίδια θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες μας να παρουσιάσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια στο Timeline τους και στη σελίδα About. Επίσης θα λειτουργεί σαν ένα κανάλι εξερεύνησης για τους προγραμματιστές παιχνιδιών», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας.

Από την παραπάνω δήλωση, συμπεραίνουμε πως, κατά πάσα πιθανότητα, θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές στις σελίδες των λογαριασμών μας στο Facebook.

Περισσότερα από 250 εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν παιχνίδια στο Facebook κάθε μήνα. Ένα νούμερο που ξεπερνά το 20% του συνόλου των χρηστών του κοινωνικού δικτύου. Μάλιστα η αύξηση που παρουσιάζει είναι αξιοσημείωτη, αφού δώδεκα μήνες πριν, μόλις που ξεπερνούσε τα 200 εκατομμύρια.

Ακόμα σημαντική αύξηση παρουσιάζουν και οι εγκαταστάσεις παιχνιδιών, με ποσοστό 75% από τον Μάρτιο του 2012. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 200 παιχνίδια στο Facebook, που στην πλειοψηφία τους υιοθετούν το μοντέλο με τις επιπλέον αγορές μέσα από το παιχνίδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC