Διαγωνισμός εικόνας με χρήση κάμερας κινητού τηλεφώνου

Διαγωνισμός εικόνας με χρήση κάμερας κινητού τηλεφώνου
 
Με το νεανικό φεστιβάλ εικόνας & video Shoot_it, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι η ανανεωμένη σελίδα Facebook του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Πρόκειται για τον ετήσιο διαγωνιστικό θεσμό φωτογραφίας & video με τη χρήση κάμερας κινητού, με το οποίο ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παροτρύνει τους συμμετέχοντες να αναδείξουν το ταλέντο τους συνδυάζοντας την τεχνολογία με τη δημιουργικότητα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_923.png?w=1110

Επιπλέον έμπνευση στο κοινό του Shoot_it δίνει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ με τη δική του θεματική ενότητα «Μέσα στο Καλοκαίρι».

Εμπνευσμένοι από την εν λόγω ενότητα, οι χρήστες καλούνται να στείλουν φωτογραφία ή / και video έχοντας την ευκαιρία να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή αποκλειστικά μέσω της σελίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Facebook, ενώ η κάθε φωτογραφία ή /και video του κάθε χρήστη θα δημοσιεύεται στο προσωπικό προφίλ του. Απίθανα δώρα από το ΓΕΡΜΑΝΟ θα μπορούν να κερδίσουν και όσοι ψηφίζουν για την ανάδειξη των νικητών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC