Διαλέξτε βίντεο ανάλογα με τη διάθεσή σας

Διαλέξτε βίντεο ανάλογα με τη διάθεσή σας
 
Το Youtube δοκιμάζει αυτόν τον καιρό μία νέα λειτουργία, η οποία ονομάζεται Moodwall. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για ένα «τοίχο» που περιλαμβάνει βίντεο ανάλογα με τη… διάθεσή σας.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζει μία σειρά από εικονίδια βίντεο στην κεντρική σελίδα τα οποία είναι χωρισμένα σε κατηγορίες. Οι κατηγορίες όμως δεν είναι οι γνωστές δηλαδή: παιχνίδια, κινηματογράφος, μουσική κ.λπ. Τα βίντεο κατηγοριοποιούνται σε αστεία, αξιολάτρευτα, αηδιαστικά, περίεργα κ.α. προκειμένου να ταιριάζουν στη… διάθεση του χρήστη!

Μέχρι στιγμής οι αντιδράσεις των χρηστών είναι ανάμεικτες, καθώς τα ονόματα που έχουν δοθεί και γενικότερα η νέα λειτουργία μπερδεύει όσους μπαίνουν στην υπηρεσία.

Πάρτε μία γεύση από το βίντεο που ακολουθεί…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC