Διαθέσιμα για προπαραγγελία τα HTC 8X και 8S

Διαθέσιμα για προπαραγγελία τα HTC 8X και 8S
 
Δυο μόλις ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση των νέων Windows Phone συσκευών της HTC ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της Μεγάλης Βρετανίας ξεκίνησε να δέχεται προπαραγγελίες και αποκάλυψε την τιμή των HTC 8X και HTC 8S.

Το HTC 8X αποτελεί την νέα ναυαρχίδα της HTC στα Windows Phone και διαθέτει οθόνη 4.3 ιντσών ανάλυσης 720p, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz, 1 GB RAM και κάμερα 8 megapixel. Απευθύνεται στους απαιτητικούς χρήστες, οι οποίοι μπορούν να το αποκτήσουν με 399 λίρες, περίπου 499 ευρώ.

Το HTC 8S απευθύνεται περισσότερο στον μέσο χρήστη, με αισθητά μειωμένα χαρακτηριστικά, οθόνη τεσσάρων ιντσών, επεξεργαστή 1GHz και κάμερα 5 megapixel. Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στην τιμή των 225 λιρών, περίπου 280 ευρώ. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν αυτές θα είναι οι προτεινόμενες τιμές της εταιρείας, η οποία αρνήθηκε να προβεί σε συγκεκριμένες δηλώσεις. Άφησε να εννοηθεί όμως πως οι τιμές αυτές δεν απέχουν πολύ από τις προτεινόμενες οι οποίες θα γίνουν γνωστές λίγο πριν την κυκλοφορία των συσκευών.

Τα HTC 8X και HTC 8S θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Νοέμβριο. Πρώτα θα κυκλοφορήσει το HTC 8Χ και λίγες ημέρες αργότερα θα ακολουθήσει το 8S.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_919.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC