Η Shintec παρουσίασε χειριστήριο για κινητά Android

Η Shintec παρουσίασε χειριστήριο για κινητά Android
 
Ένα νέο προϊόν της εταιρείας Shintec υπόσχεται να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιών σε κινητές συσκευές.

Το SmaCon, από τα αρχικά των λέξεων «Smartphone Controller» είναι ένα περιφερειακό που ενσωματώνει στο σώμα του smartphone ένα μικρό χειριστήριο για παιχνίδια. Συνδέεται μέσω Bluetooth και διαθέτει τέσσερα πλήκτρα κατεύθυνσης, τέσσερα πλήκτρα λειτουργιών καθώς και ένα πλήκτρο αφής που χρησιμοποιείται ως αναλογικό χειριστήριο.

Η Shintec παρουσίασε το SmaCon στο Tokyo Game Show χρησιμοποιώντας παιχνίδια της Gameloft, μια εκ των εταιρειών που συμφώνησαν να υποστηρίξουν το χειριστήριο στα παιχνίδια τους. Δεδομένου ότι η Gameloft αναπτύσσει συνήθως arcade παιχνίδια, μια τέτοια συνεργασία θα ήταν ιδανική για την προβολή του SmaCon.

Προς το παρόν το Smacon είναι διαθέσιμο μόνο στην Ιαπωνία στην τιμή των 98 δολαρίων. Εφόσον γνωρίσει επιτυχία στην χώρα, η κυκλοφορία του στις αγορές της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι θέμα χρόνου.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_976.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC