Διαθέσιμα τα νέα προϊόντα ασφαλείας της Avira

Διαθέσιμα τα νέα προϊόντα ασφαλείας της Avira

Τα προϊόντα της νέας έκδοσης 2013 της Avira έχουν εκπληκτικό ανανεωμένο Interface και νέα εξελιγμένα χαρακτηριστικά, που χαρίζουν στην ψηφιακή καθημερινότητα των χρηστών απόλυτη ασφάλεια.

 

Εκτός από τις νέες εκδόσεις 2013 των δημοφιλών Avira προϊόντων Avira Antivirus Premium και Avira Internet Security, είναι πλέον διαθέσιμα και δυο νέα εξαιρετικά προϊόντα: το Avira Internet Security Plus 2013 και το Avira System Speedup που φέρνουν επανάσταση στην διαδικτυακή ασφάλεια!

 

Το Avira Internet Security Plus 2013, εκτός από τις κορυφαίες τεχνολογίες προστασίας του υπολογιστή που ενσωματώνει, πορσφέρει επιπλέον και λειτουργίες βελτιστοποίησης και επιτάχυνσης του συστήματος. Έτσι, κάθε χρήστης μπορεί πλέον να έχει και τα δύο: απόλυτη προστασία και γρήγορο υπολογιστή.

 

Το νέο πρωτοποριακό Avira System Speedup, συμπεριλαμβάνεται στην έκδοση Avira Internet Security Plus 2013 αλλά διατίθεται και αυτόνομο, για όσους επιθυμούν μέσα σε ένα λεπτό να καθαρίσει τα περιττά δεδομένα, να διορθώσει τα λάθη και να κάνει κάθε υπολογιστή να τρέχει σαν καινούργιος!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, για να κατεβάσετε δοκιμαστικές εκδόσεις και για αγορές, μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο web site των προϊόντων Avira εδώ.

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC