Διαθέσιμη η νέα έκδοση του Ashampoo UnInstaller

Διαθέσιμη η νέα έκδοση του Ashampoo UnInstaller

Η Ashampoo, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της νέας έκδοσης του προγράμματός στης UnInstaller 5, του πολύ ισχυρού και αποτελεσματικού πρoγράμματος απεγκατάστασης εφαρμογών από τα Windows.

 

Το Ashampoo UnInstaller 5 χρησιμοποιεί τις πιο μοντέρνες τεχνολογίες και παρακολουθεί και καταγράφει σε πραγματικό χρόνο όλες τις επεμβάσεις που γίνονται στο σύστημα κατά τη διάρκεια των εγκαταστάσεων προγραμμάτων.

 

Αυτό σημαίνει ότι δε θα υπάρχουν πλέον στη registry των Windows “ορφανές” εγγραφές που δημιουργούν σκουπίδια και ρίχνουν την ταχύτητα του συστήματος. Το UnInstaller 5 καταγράφει κάθε τροποποίηση και εγγραφή και είναι σε θέση να τις αφαιρέσει αποτελεσματικά.

 

Επιπλέον, το Ashampoo UnInstaller 5 διαθέτει και μια σειρά εργαλείων για την απομάκρυνση αρχείων που έχουν απομείνει μετά από απεγκαταστάσεις, καθώς και για να αποκαταστήσει τη σωστή απόδοση του συστήματος.

 

Χαρακτηριστικά:

Νέο: σύστημα παρακολούθησης των εγκαταστάσεων σε πραγματικό χρόνο Νέο: καθαρισμός και συντήρηση συστήματος Νέο: συμβατότητα με προηγούμενες εκδόσεις του UnInstaller Απεγκατάσταση προγραμμάτων και αφαίρεση “ορφανών” εγγραφών από τη registry Εργαλεία για την βελτιστοποίηση και τον καθαρισμό του συστήματος Drive Cleaner File Wiper Defrag Duplicate Finder StartUp Tuner Undeleter

Το κόστος του Ashampoo UnInstaller 5 είναι 39,99 ευρώ και για λίγες ημέρες διατίθεται σε τιμή προσφοράς στα 23,99 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1.jpeg?w=1110 https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_227.png?w=1110 https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_314.png?w=1110

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC