Η Radionomy επικεντρώνεται στις web-based υπηρεσίες

Η Radionomy επικεντρώνεται στις web-based υπηρεσίες
 
Η Radionomy, μια πλατφόρμα διαδικτυακού ραδιοφώνου που επιτρέπει σε όποιον το θέλει να δημιουργήσει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή ή σταθμό στο ίντερνετ, ανακοίνωσε πως σταματάει την ανάπτυξη του λογισμικού για desktop και επικεντρώνεται στην κυκλοφορία μιας web-based υπηρεσίας.

Με την web-based εφαρμογή της υπηρεσίας μπορείτε να προγραμματίσετε έναν ολόκληρο ραδιοφωνικό σταθμό, να δημιουργήσετε jingles και σποτάκια, να ρυθμίσετε playlists καθώς και να ηχογραφήσετε συνεντεύξεις.

Ταυτόχρονα η νέα έκδοση σύντομα θα σας σας επιτρέπει να κάνετε εκπομπή με χρήστες που βρίσκονται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, ακόμα και σε διαφορετικές χώρες.

Από το 2008 όπου ξεκίνησε τη λειτουργία της η υπηρεσία, αριθμεί περίπου 6.000 ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με περίπου 50 νέους να δημιουργούνται κάθε μέρα.

Κάθε μήνα συγκεντρώνει 13 εκατομμύρια ακροατές, οι οποίοι συνολικά ακούν 42 εκατομμύρια ώρες εκπομπών.

Μάλιστα η υπηρεσία προσφέρει και τη δυνατότητα εσόδων από διαφημίσεις στην κεντρική ιστοσελίδα του κάθε σταθμού.

Ο πιο διάσημος σταθμός της υπηρεσίας, ο Radio Mozart με πάνω από 200.000 ακροατές κάθε μήνα κερδίζει περίπου 2.000 δολάρια το μήνα από διαφημίσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC