Διαθέσιμη η νέα έκδοση του Nokia Drive με νέα χαρακτηριστικά

Διαθέσιμη η νέα έκδοση του Nokia Drive με νέα χαρακτηριστικά
 
Ένα από τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης για τα smartphone της Nokia με Windows Phone αναβαθμίστηκε στην έκδοση 3.0.

Ίσως το καλύτερο νέο χαρακτηριστικό είναι το «My Commute» μια υπηρεσία που μαθαίνει τις οδηγικές προτιμήσεις σας και σε συνδυασμό με την κίνηση σας οδηγεί στον προορισμό σας γρηγορότερα. Το επαναστατικό αυτό χαρακτηριστικό αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ένα ακόμα πρακτικό χαρακτηριστικό είναι η ευκολότερη πλοήγηση σε κάποιο προορισμό. Προσθέτοντας τον προορισμό σας ή ακόμα και το σπίτι σας στα favorites μπορείτε να πλοηγηθείτε σε αυτό με ένα μόνο tap χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναζήτηση διεύθυνσης κάθε φορά. Μέσω του «Pin to Start» επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε τα favorites σας στην αρχική οθόνη των Windows Phone προκειμένου να ξεκινήσετε την πλοήγηση με ένα μόνο άγγιγμα. Με την εισαγωγή των Favorites mpore

Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα τώρα υποστηρίζει αυτόματη εναλλαγή σε λειτουργία ημέρας/νύχτας, με φωτεινότερα χρώματα του χάρτη την ημέρα και πιο «σκοτεινό» χάρτη την νύχτα ώστε να μην επηρεάζεται καθόλου η οδήγησή σας.

Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Marketplace μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_995.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC