Το iPhone 5 έρχεται τελικά τον Σεπτέμβρη;

Το iPhone 5 έρχεται τελικά τον Σεπτέμβρη;
 
Με φήμες να θέλουν την παρουσίαση του νέου smartphone της Apple στις αρχές Αυγούστου καθώς και το γεγονός πως ήδη έχει ξεκινήσει η παραγωγή του, ήδη ακούγονται αρκετά σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αρχικά όλοι υπέθεταν πως το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο όμως η κυκλοφορία του ίσως γίνει αρκετά νωρίτερα.

Ο αναλυτής της KGI, Ming-Chi Kuo, δήλωσε σε σημείωμά του προς επενδυτές πως το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβρη, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και η κυκλοφορία του mini iPad.

Όσο πλησιάζει το φθινόπωρο βέβαια θα ακούγονται αρκετά, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, αλλά ίσως αυτή τη φορά οι φήμες να έχουν μια δόση αλήθειας. Σύμφωνα με το PhoneArena, μεγάλος κατασκευαστής αξεσουάρ και περιφερειακών ενημερώθηκε από την Apple να προετοιμαστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_1077.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC