Διαθέσιμη η τελική δοκιμαστική έκδοση των Windows 8

Διαθέσιμη η τελική δοκιμαστική έκδοση των Windows 8
 
Αν περιμένετε με αγωνία να κυκλοφορήσουν τα Windows 8, τα νέα είναι καλά! Η Microsoft ανακοίνωσε ότι είναι διαθέσιμη για τους ενδιαφερόμενους χρήστες η τελική δοκιμαστική έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματός της Windows 8. Όσοι θέλουν να την «κατεβάσουν», μπορούν να το κάνουν από τη διεύθυνση http://preview.windows.com.

Η έκδοση «Windows 8 Release Preview» σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, διατίθεται σε 14 γλώσσες (Αραβικά, Αγγλικά, Κινεζικά Παραδοσιακά, απλοποιημένα Κινέζικα, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Σουηδικά και Τουρκικά).

Περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη δοκιμαστική έκδοση, που είχε κυκλοφορήσει πριν περίπου τρεις μήνες, όπου τότε, μέσα σε μόλις 24 ώρες, οι χρήστες είχαν «κατεβάσει» περισσότερες από ένα εκατομμύριο φορές την αρχική δοκιμαστική έκδοση.

Οι νέες αναβαθμίσεις, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης του υπολογιστή με άλλες συσκευές της Microsoft, περισσότερους ελέγχους ασφαλείας και πιο πολλές επιλογές για την οθόνη αφής. Το νέο λειτουργικό επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να ανταλλάσσουν δεδομένα μεταξύ διαφόρων συσκευών χρησιμοποιώντας την υπηρεσία υπολογιστικού «νέφους» SkyDrive, κάτι ανάλογο με αυτό που προσφέρουν ήδη η Apple και η Google.

Η αμερικανική εταιρία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει στην αγορά το νέο προϊόν της, όμως οι περισσότεροι αναλυτές της αγοράς πληροφορικής εκτιμούν ότι αυτό θα συμβεί φέτος τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.

Τα Windows 8 θεωρούνται η μεγαλύτερου εύρους αλλαγή που έχει ποτέ γίνει στο λειτουργικό σύστημα, το οποίο χρησιμοποιούν οι περισσότεροι υπολογιστές διεθνώς. Στόχος των αλλαγών, μεταξύ άλλων, είναι να επιτρέψει στα Windows να λειτουργούν απρόσκοπτα, εκτός από τους επιτραπέζιους και τους φορητούς υπολογιστές στις νέας γενιάς φορητές συσκευές, όπως οι ταμπλέτες και τα «έξυπνα» κινητά.

Καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία των Windows 8, οι αναλυτές ήδη έχουν διαπιστώσει μια επιβράδυνση στις πωλήσεις υπολογιστών, καθώς κάποιοι καταναλωτές προτιμούν να περιμένουν να αγοράσουν το νέο υπολογιστή τους μαζί με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Η εταιρεία προσπαθεί να αποθαρρύνει αυτή την τάση αναβολής αγορών, κάνοντας ειδικές προσφορές σε όσους αγοράσουν υπολογιστές με Windows 7, καθώς θα μπορούν, με χαμηλή τιμή, να αναβαθμίσουν το σύστημά τους σε Windows 8 Pro, όταν αυτό κυκλοφορήσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC