Θα υποστηρίζουν, τελικά, Flash τα Windows 8

Θα υποστηρίζουν, τελικά, Flash τα Windows 8

Άπαντες είναι πεπεισμένοι εδώ και καιρό ότι ο Internet Explorer στο Metro interface των Windows 8 δε θα υποστηρίζει Flash, κατά τα πρότυπα του browser στο iOS της Apple. Φαίνεται, όμως, ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

 

Η Microsoft ανακοίνωσε, τελικά, ότι ο Internet Explorer 10 στο περιβάλλον Metro θα υποστηρίζει κανονικά την τεχνολογία Flash. Η εταιρεία ανέφερε ότι κάτι τέτοιο κατέστη τελικά δυνατό με τη συνεργασία της Adobe, η οποία ως γνωστόν έχει την ευθύνη του Flash. Έτσι, ο browser στο νέο λειτουργικό θα εμφανίζει κανονικά όλα τα sites που περιλαμβάνουν Flash. Να σημειωθεί, επίσης, ότι η Microsoft θα διαθέτει updates ασφαλείας για το Flash μέσα από τη διαδικασία του Windows Update.

 

Αυτό, πάντως, δε σημαίνει ότι η Microsoft αλλάζει την απόφασή της να μην επιτρέψει τη λειτουργία plug-ins στο Metro interface. Απλά, η εταιρεία προχωρά σε μια εξαίρεση, έτσι ώστε να μην αποκλείσει μια τεχνολογία που συναντάται πολύ συχνά στο παγκόσμιο Internet.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC