Διέρρευσαν πληροφορίες για το Xbox 720

Διέρρευσαν πληροφορίες για το Xbox 720
 
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες διέρρευσαν για την νέα παιχνιδομηχανή της Microsoft οι οποίες, αν και ανεπιβεβαίωτες, φαίνεται να ευσταθούν.

Αν ισχύουν λοιπόν όσα μάθαμε το Xbox 720 θα έχει επεξεργαστή στα 64 bit και θα υποστηρίζει DirectX 11. Μάλιστα γίνεται αναφορά για οκτώ πυρήνες γεγονός που, αν πράγματι ευσταθεί, σημαίνει ότι μάλλον αναφερόμαστε σε Atom καθώς διαφορετικά θα είναι δύσκολο να γίνει διαχείριση όλης αυτής της θερμότητας που θα εκλύεται.

Ως προς τη RAM το development kit με το οποίο οι δημιουργοί αναπτύσσουν τίτλους και από το οποίο υποτίθεται ότι προέρχονται οι πληροφορίες αυτές λέγεται ότι έχει είτε 8GB είτε 12GB. Παρόλα αυτά σχολιάζεται ότι κατά κανόνα τα development kits έχουν διπλάσια μνήμη απ’ ό,τι τα μοντέλα που τελικά κυκλοφορούν.

Για την κάρτα γραφικών φαίνεται ότι αυτή τη φορά η Microsoft δεν θα προτιμήσει τις λύσεις των AMD και ATi αλλά θα απευθυνθεί στην nVidia αλλάζοντας την μέχρι τώρα στάση της στο θέμα. Φυσικά το πόσα από τα παραπάνω ευσταθούν δεν το ξέρουμε. Παρόλα αυτά ο τομέας των παιχνιδομηχανών μάλλον θα δει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC