Η Google εξαγόρασε τη Wildfire

Η Google εξαγόρασε τη Wildfire
 
Φαίνεται ότι η επικράτηση του Google+ επί του Facebook έχει γίνει κάτι περισσότερο από προτεραιότητα για τη Google. Μάλλον εμμονή θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς.

Στο πλαίσιο αυτό δεν αρκείται μόνο στις συνεχείς βελτιώσεις της υπηρεσίας. Ταυτόχρονα προχωρά και σε εξαγορές. Και ενώ έχασε την ευκαιρία να αγοράσει το Instagram, κατάφερε να αποκτήσει τη γνωστή, στο χώρο των social media, Wildfire.

Πρόκειται για μια εταιρεία με ιστορία 4 ετών η οποία δραστηριοποιείται σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube) αλλά ο περισσότερος κόσμος τη γνωρίζει από τις εξαιρετικές εφαρμογές της για το Facebook. To κόστος της εξαγοράς ήταν 250 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως επισημαίνει η Google, στόχος της είναι η παροχή βελτίωση των υπηρεσιών που χρησιμοποιούν επαγγελματίες και συνεργάτες της. Μάλιστα σχολίασε ότι πρόκειται να ενσωματώσει την ομάδα της Wildfire στο Google+ όχι μόνο για να το κάνει ακόμη καλύτερο αλλά και με στόχο να αναπτύξει ακόμη περισσότερες λειτουργίες.

Το ενδιαφέρον πάντως της υπόθεσης είναι ότι στην Wildfire εργάζεται και η αδελφή του Mark Zuckerberg, η Arielle Zuckerberg. Γεγονός το οποίο εμμέσως σχολίασε η άλλη του αδελφή Randi στο λογαριασμό της στο Facebook:

«Συγχαρητήρια Wildfire! Πλέον και επισήμως, περισσότερα μέλη της οικογένειας Zuckerberg εργάζονται στη Google, παρά στο Facebook»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC