Διέρρευσαν screenshots από την τελική έκδοση των Windows 8

Διέρρευσαν screenshots από την τελική έκδοση των Windows 8

Τα Windows 8 είναι ένα βήμα πριν τη διάθεσή τους στους κατασκευαστές, κάτι το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του Αυγούστου και νέα screenshots εμφανίστηκαν δίνοντας εικόνα της τελικής έκδοσης.

 

Ενώ η RTM έκδοση έρχεται και αναμένονται “διαρροές” της, ήδη εμφανίστηκαν screenshots το σαββατοκύριακο που πέρασε.

 

Αυτά τα screenshots που διέρρευσαν επιτηδευμένα ή μή, δίνουν μια καλύτερη εικόνα για την τελική έκδοση του λειτουργικού και τις αλλαγές που έχουν προκύψει σε αυτή, σε σχέση με ό,τι είχαμε δει. Τα Windows 8, λοιπόν, θα συμπεριλαμβάνουν boot screen με το νέο Metro-style logo, νέες χρωματικές επιλογές για το desktop UI και πρόσθετα Metro wallpapers.

 

Tο site Winunleaked έχει δημοσιεύσει μια σειρά από screenshots, μεταξύ των οποίων φαίνεται πως το περιβάλλον του Internet Explorer 10, πλέον, θα αλληλεπιδρά με το χρωματικό θέμα των Windows 8.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC