Διέρρευσε βίντεο για το ΒlackΒerry OS 10

Διέρρευσε βίντεο για το ΒlackΒerry OS 10
 

Αν και η RIM δεν έχει πια την αίγλη που είχε κάποτε, κανείς δεν αμφισβητεί ούτε την ποιότητα των συσκευών της ούτε βέβαια το πόσο καλό είναι το BlackBerry OS.

Έτσι η έκδοση 10 του εν λόγω λειτουργικού αναμένεται με ανυπομονησία από τους φίλους της εταιρείας καθώς είναι γνωστό ότι θα χαρακτηρίζεται από σημαντικότατες βελτιώσεις σε σχέση με τους προκατόχους του.

Αν και προς το παρόν ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά γι’ αυτό, ένα βίντεο το οποίο απευθυνόταν σε developers διέρρευσε πρόσφατα δίνοντας κάποιες πληροφορίες για τη νέα δουλειά της RIM.

Μάλιστα, δεδομένου ότι το βίντεο γυρίστηκε τον Ιούνιο και απ’ όσα βλέπουμε ήδη οι λειτουργίες του είναι αρκετά καλές, το πιθανότερο είναι πως η τελική έκδοση θα είναι ακόμη καλύτερη!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC