Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Nokia Lumia 920

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Nokia Lumia 920
 
Μπορεί η Nokia να μην ανακοίνωσε κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του Lumia 920 κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του, δυο διαφορετικές πηγές όμως εκτιμούν πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο.

Αρχικά το Reuters, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή από Ευρωπαίους παρόχους ανακοίνωσε οτι η Nokia σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Lumia 920 τον Νοέμβριο, χωρίς όμως να αναφέρει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Στη συνέχεια το The Verge, χωρίς όμως να αναφέρει την πηγή της διαρροής, δημοσίευσε πως το 920 θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου στην Αμερική και συγκεκριμένα στο δίκτυο AT&T.

Προς το παρόν η Nokia δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες, ενώ αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και την τιμή της νέας συσκευής μέσα στον μήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC