Μικρή αλλά σημαντική αύξηση πωλήσεων για τη Nokia

Μικρή αλλά σημαντική αύξηση πωλήσεων για τη Nokia
 
Μιλώντας σε αναλυτές στο Ελσίνκι λίγο πριν την κοινή συνέντευξη Τύπου της Nokia με την Microsoft, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia, Stephgen Elop αποκάλυψε πως μέχρι τον Ιούνιο του 2012 η εταιρεία πούλησε 7 εκατομμύρια συσκευές της σειράς Lumia.

Οι πωλήσεις αυτές αφορούν συνολικά 54 αγορές και 130 παρόχους. Σύμφωνα με τον Elop η πλατφόρμα της Nokia διαθέτει μέχρι τώρα 100.000 εφαρμογές ενώ τέσσερα στα πέντε αυτοκίνητα με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης χρησιμοποιούν πλοηγούς της Nokia.

Σίγουρα ο αριθμός των πωλήσεων είναι αρκετά μικρότερος από τις πωλήσεις που σημειώνουν άλλες εταιρείες και δεν μπορεί να συγκριθεί με τις 50.5 εκατομμύρια συσκευές που πούλησε το ίδιο διάστημα η Samsung ή τις 26 εκατομμύρια συσκευές που πούλησε η Apple. Δείχνει όμως πως οι πωλήσεις της εταιρείας έχουν αρχίσει και αυξάνονται αισθητά, ενώ μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθούν όταν κυκλοφορήσει η νέα γενιά κινητών της σειράς Lumia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC