Διέρρευσε η τελική τιμή των Windows 8

Διέρρευσε η τελική τιμή των Windows 8
 
Πρόσφατα η Microsoft είχε ανακοινώσει προσφορά για τους νέους χρήστες των Windows 8, σύμφωνα με την οποία, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013 θα μπορούσαν να προμηθευτούν το λειτουργικό σύστημα από καταστήματα στην μειωμένη τιμή των 69,99 δολαρίων, ή 56 ευρώ. Την ίδια περίοδο, η αναβάθμιση Windows 8 Pro θα κοστίζει 39.99 δολάρια, περίπου 32 ευρώ.

Πρόσφατα όμως το The Verge, επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της εταιρείας, αποκάλυψε την τελική τιμή του λειτουργικού μετά την λήξη της προσφοράς. Έτσι, η τιμή των Window 8 θα διαμορφωθεί στα 199 δολάρια, ή περίπου 160 ευρώ για την απλή έκδοση, ενώ η αναβάθμιση στην Pro θα κοστίζει 69,99 δολάρια, περίπου 56 ευρώ. Οι τιμές αυτές είναι αισθητά μειωμένες από την προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού, η τιμή της οποίας ήταν 199, 299 και 319 δολάρια για τις εκδόσεις Home Premium, Professional και Ultimate αντίστοιχα.

Η Microsoft επίσης θα δίνει στους χρήστες την δυνατότητα αναβάθμισης από Windows XP, Vista ή 7 σε Windows 8 στην τιμή των 39.99 δολαρίων, μόνο για όσους αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν την αναβάθμιση μέσω του διαδικτύου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC