Η Sony πούλησε 2,2 εκατομμύρια PS Vita

Η Sony πούλησε 2,2 εκατομμύρια PS Vita
 
Μπορεί οι πωλήσεις του PlayStation Vita να είχαν ξεπεράσει τις 1,2 εκατομμύρια στις αρχές του χρόνου, χτες όμως η Sony ανακοίνωσε πως οκτώ μήνες αργότερα ξεπέρασαν τα 2,2 εκατομμύρια, με τον αριθμό των πωλήσεων κάθε μήνα να ανέρχεται στις 250.000 συσκευές, αριθμό που όμως δεν εντυπωσιάζει καθόλου την εταιρεία.

Συγκρκτικά, το 3DS μέσα στην ίδια περίοδο είχε σημειώσει πάνω από τρία εκατομμύρια πωλήσεις, ακόμα και πριν η Nintendo «κόψε» 80 δολάρια από την τιμή του, μια κίνηση που η Sony ήδη απέκλεισε.

Σε συνέντευξη του στο PlayFront ο Uve Bassendowski απέδωσε τα χαμηλά νούμερα στην απόφαση της Sony να προωθήσει την συσκευή στο ενήλικο κοινό αγνοώντας τους πιο μικρούς καταναλωτές, δήλωσε όμως πως αυτό θα διορθωθεί σύντομα.

Αναμένεται λοιπόν η Sony να προσεγγίσει πιο πολύ τους μικρότερους χρήστες, το πώς θα το επιχειρήσει αυτό, θα το δούμε στο εγγύς μέλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC