Διέρρευσε το Flipboard για Android

Διέρρευσε το Flipboard για Android
 

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Galaxy S IIΙ, εκτός βέβαια από τις τεχνικές προδιαγραφές του, είναι βέβαια και η εφαρμογή Flipboard. O εξαιρετικά δημοφιλής newsreader δηλαδή που μέχρι τώρα υπήρχε μόνο για το iOS.

Όπως είχε γίνει γνωστό οι κάτοχοι της συσκευής θα ήταν, κατ’ αποκλειστικότητα, οι μόνοι χρήστες Android που θα μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν. Για τους πρώτους μήνες τουλάχιστον καθώς στη συνέχεια θα κυκλοφορούσε κανονικά στο Google Play.

Παρόλα αυτά όπως μαθαίνουμε η εφαρμογή διέρρευσε πολύ πριν το SIII βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων. Μάλιστα όπως είπαν όσοι την κατέβασαν από το xda-developers forum λειτουργεί κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα ή άλλο ζήτημα αστάθειας.

Το μόνο που φαίνεται να λείπει είναι το widget view αν και κάποιοι χρήστες αναφέρουν ότι και αυτό υπάρχει και λειτουργεί επίσης χωρίς προβλήματα.

Αν κατεβάσετε κι εσείς την εφαρμογή και αποφασίσετε να την δοκιμάσετε, μην ξεχάσετε να πατήσετε το «Allow Non Market Apps» στη συσκευή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC