Δικαστική κόντρα χωρίς τέλος για Apple και Samsung

Δικαστική κόντρα χωρίς τέλος για Apple και Samsung
 
Μπορεί οι Samsung και Apple να κερδίζουν άφθονη δωρεάν δημοσιότητα από τις αγωγές που κάνουν η μία στην άλλη αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι η εταιρεία του Cupertino δέχτηκε μια πολύ σημαντική δικαστική ήττα.

Σύμφωνα με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αγγλίας και Ουαλίας, η Samsung δεν αντέγραψε το iPad κατά το σχεδιασμό των Galaxy tablets. Το δικαστήριο όμως δεν αρκείται απλώς στην απαλλαγή της κορεατικής εταιρείας από τις κατηγορίες.

Επιπλέον υποχρεώνει την Apple να αναρτήσει σχετική ανακοίνωση περί μη αντιγραφής στο site της και ταυτόχρονα να κάνει αντίστοιχες δημοσιεύσεις σε εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας της Βρετανίας. Ο λόγος για την απόφαση αυτή είναι ότι, κατά το δικαστήριο, η Samsung ζημιώθηκε ως εταιρεία από τον δημόσιο ισχυρισμό της Apple ότι αντιγράφει τα προϊόντα της. Συνεπώς οφείλει να ενημερώσει το κοινό ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC