Πέθανε μετά από 40 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού

Πέθανε μετά από 40 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού
 
Τελικά το να παίζει κανείς ατελείωτες ώρες παιχνίδια στον υπολογιστή μπορεί να αποβεί μοιραίο όχι μόνο για την υγεία του αλλά ακόμη και την ζωή του. Όπως έγινε γνωστό, 18χρονος στην Ταϊβάν έχασε τη ζωή του μετά από 40 ώρες συνεχούς ενασχόλησης με το Diablo III.

O νεαρός είχε καθίσει σε ένα Internet Cafe στις 13 Ιουλίου και έπαιζε συνεχόμενα μέχρι την μεθεπόμενη ημέρα. Εκεί τον βρήκε ένας υπάλληλος να κοιμάται και τον ξύπνησε. Ο 18χρονος σηκώθηκε μεν αλλά κατέρρευσε μόλις έκανε μερικά βήματα. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Αν και δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την υπόθεση, όπως ανακοινώθηκε ο θάνατος του προήλθε από καρδιολογικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι έμεινε καθισμένος για τόσες πολλές ώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC