«Δική σας η Επιχείρηση-Δική σας η Φήμη-Δική σας η Επιλογή»

«Δική σας η Επιχείρηση-Δική σας η Φήμη-Δική σας η Επιλογή»
 
Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο διαγωνισμό με τίτλο «Δική σας η Επιχείρηση – Δική σας η Φήμη – Δική σας η Επιλογή» διοργάνωσε η Microsoft αναζητώντας σε επίπεδο Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης τις καλύτερες εφαρμογές σε Windows Azure και Windows Phone.

Ο διαγωνισμός αυτός πραγματοποιήθηκε και σε τοπικό επίπεδο από τη Microsoft Ελλάς, η οποία προσκάλεσε τους συνεργάτες της στην Ελλάδα να καταθέσουν τις εφαρμογές που έχουν αναπτύξει πάνω στις πλατφόρμες αυτές διεκδικώντας με τον τρόπο αυτό σημαντική προβολή.

Οι προτάσεις που υποβλήθηκαν από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αξιολογήθηκαν βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, με έμφαση στην καινοτομία, την εμπορική προοπτική, αλλά και την τεχνική αρτιότητα.

Στην κατηγορία Windows Azure, την πρώτη θέση κατέλαβε η εταιρία πληροφορικής Entersoft με τη λύση Entersoft Business Suite, τη δεύτερη θέση η εταιρία BOSS με την εφαρμογή My Survey Online και την τρίτη θέση η Epsilon Net με το Tax System. Στην κατηγορία Windows Phone, νικητές αναδείχτηκαν οι εταιρίες Parking Defenders (1η θέση) με την ομώνυμη εφαρμογή, Betacom (2η θέση) με το Chicken Invaders 3, ενώ την τρίτη θέση κέρδισε ο Γιώργος Καρακατσιώτης με το Bres To.

Οι συμμετοχές που κέρδισαν την πρώτη θέση θα συμμετέχουν και στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της Microsoft (WPC) που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Τορόντο του Καναδά, όπου και θα αναδειχτούν οι νικητές του διαγωνισμού σε επίπεδο Κεντρικής και Ανατολική Ευρώπης.

Όλες οι εφαρμογές που υποβλήθηκαν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, στην κατηγορία Windows Azure, θα δημοσιευτούν στο Microsoft Pinpoint Marketplace, το οποίο αποτελεί ένα δυναμικό σημείο αγοράς για αγοραστές και πωλητές λύσεων και υπηρεσιών που βασίζονται σε τεχνολογίες της Microsoft, διευκολύνοντας ταυτόχρονα τους συνεργάτες της Microsoft σε επίπεδο προβολής και διάθεσης των εφαρμογών και των επαγγελματικών υπηρεσιών. Αντίστοιχα οι εφαρμογές για Windows Phone έχουν ήδη αναρτηθεί στο Marketplace του Window Phone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC