Το Skype θα ενσωματωθεί στα Windows

Το Skype θα ενσωματωθεί στα Windows
 

Παρά την εξαγορά του Skype από τη Microsoft, μέχρι τώρα η υπηρεσία ήταν λίγο πολύ αυτόνομη χωρίς να έχει ιδιαίτερη σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.

Βέβαια, όσο επιτυχημένο και αν είναι ένα προϊόν σίγουρα η απόδοση του θα είναι μεγαλύτερη όταν υπάρχει συνέργεια με άλλες υπηρεσίες. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε η Microsoft και αποφάσισε να το ενσωματώσει στα υπόλοιπα προϊόντα της.

Καταρχάς μάθαμε ότι θα το προσθέσει στο Xbox αν και δεν είναι σαφές αν θα αφορά το τρέχον μοντέλο ή το Xbox 720. Επιπλέον όμως, όλα δείχνουν ότι θα κάνει το ίδιο και με τα Windows 8.

Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό, δεν είναι ακόμη σαφές. Η ίδια η εταιρεία άλλωστε δεν έχει δώσει σχετικές λεπτομέρειες. Λογικά όμως θα βρίσκεται προεγκατεστημένο τόσο στα Windows 8 όσο και στο Windows Phone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC