Δικό της εστιατόριο δημιουργεί η Apple

Δικό της εστιατόριο δημιουργεί η Apple
 

Η Apple είναι μια εταιρεία που έχει εμμονή με την μυστικότητα. Αυτό είναι κάτι γνωστό βέβαια αλλά τι σχέση έχει με το εστιατόριο που πρόκειται να δημιουργήσει;

Η εταιρεία φοβάται ότι όταν κάνουν διάλειμμα οι εργαζόμενοι της για φαγητό είναι πιθανό κάποιος να ακούσει τις συζητήσεις τους και να μάθει με τον τρόπο αυτό εμπιστευτικές πληροφορίες. Για το λόγο αυτό θα φτιάξει ένα εστιατόριο αποκλειστικά για τους υπαλλήλους της στο οποίο δεν θα έχει πρόσβαση κανένας άλλος.

Ακόμη και έτσι βέβαια, είναι απίθανο να αισθανθούν όσοι τρώνε εκεί πιο χαλαροί και να αρχίσουν να μιλούν ελεύθερα. Η μυστικότητα κάθε project της Apple άλλωστε δεν περιορίζεται μόνο εντός της εταιρείας αλλά και εντός κάθε τμήματος που το αναπτύσσει. Με άλλα λόγια το διπλανό γραφείο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μάθει πάνω σε τι εργάζονται. Συνεπώς πάλι θα πρέπει να προσέχουν τι λένε!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC