Η ταχύτερη κάρτα γραφικών στον κόσμο

Η ταχύτερη κάρτα γραφικών στον κόσμο
 
Αν είστε φανατικός gamer τότε έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένος. Η Nvidia ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Nvidia GeForce GTX 690 η οποία διαθέτοντας dual GPU είναι με απόσταση η ταχύτερη κάρτα γραφικών που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε κάποιες περιπτώσεις προσφέρει διπλάσια ταχύτητα ακόμη και από την GTX 680.

Βέβαια, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι επιδόσεις κοστίζουν. Η νέα κάρτα λοιπόν θα σας αναγκάσει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς η τιμή της πλησιάζει τα 1.000 δολάρια.

Παρόλα αυτά αξίζει πραγματικά τον κόπο αφού εκτός από επιδόσεις διαθέτει και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Το κάλυμμα της είναι από αλουμίνιο, το εσωτερικό της από μαγνήσιο ενώ έχει και κάθετο ανεμιστήρα, έτσι ώστε ο αέρας να διαχέεται ομοιόμορφα εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ψύξη. Επιπλέον είναι αρκετά αθόρυβη αν και λειτουργεί στις 3.000 στροφές ανά λεπτό (rpm).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC