Διπλή διάκριση για την Cosmote

Διπλή διάκριση για την Cosmote
 
Δύο βραβεία στις κατηγορίες ERP και CRM κατέκτησε η Cosmote στα Business IT Excellence Awards, που έκαναν φέτος πρεμιέρα στη χώρα μας.

Ειδικότερα, η εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία ERP (Enterprise Resource Planning), στον πυλώνα «Βραβεία σε Επιχειρήσεις για τη βέλτιστη χρήση / αξιοποίηση της Πληροφορικής», για το έργο της υλοποίησης ενιαίου, κεντρικού συστήματος ERP σε επίπεδο Ομίλου για την αποτελεσματικότερη διαχείριση πόρων από όλες τις εταιρείες στη ΝΑ Ευρώπη.

Στον ίδιο πυλώνα, η Cosmote κατέκτησε βραβείο στην κατηγορία CRM (Customer Relationship Management) για το πρόγραμμα ενοποίησης των συστημάτων CRM των εταιρειών του Ομίλου κάτω από ένα ενιαίο σύστημα με κοινό πυρήνα, με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης και της εμπειρίας του πελάτη.

Τα βραβεία παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογιών Πληροφορικής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γιώργος Αθανασόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους του Ομίλου, σε όλες τις χώρες, που συνέβαλαν στο έργο και αθόρυβα υποστηρίζουν τα συστήματα πληροφορικής για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_913.jpeg?w=1110

Στόχος του θεσμού των Business IT Excellence Awards είναι να αναδείξει βέλτιστες πρακτικές από το χώρο της πληροφορικής, οι οποίες ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων, προωθούν την καινοτομία και αναδεικνύουν τη συνεισφορά του κλάδου στην οικονομία και την κοινωνία.

Το θεσμό των Business IT Excellence Awards διοργανώνει το περιοδικό netweek της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC