Τέλος τα desktop gadgets από τα Windows

Τέλος τα desktop gadgets από τα Windows

Τα desktop gadgets, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στα Windows Vista, φαίνεται πως θα αφαιρεθούν από την τελική έκδοση των Windows 8. Αυτό αναφέρει το Win8china, ένα site το οποίο έχει στην κατοχή του μία από τις τελευταίες εκδόσεις των Windows 8.

 

Παρά την υποστήριξή τους από τις εκδόσεις Windows 8 Consumer και Release Preview, η build 844x που έχει διανεμηθεί μόνο σε στενούς συνεργάτες δεν έχει καμμία αναφορά για τα gadgets στο control panel ή το desktop mode.

 

Η κίνηση αυτή, μάλλον συνδέεται με την απόφαση της Microsoft να προωθήσει το Metro interface, ενώ έτσι κι αλλιώς μπορούν να γραφτούν Metro apps, τα οποία έχουν παρόμοια λειτουργικότητα και συμπεριφορά με τα gadgets.

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC