Δωρεάν το Kinect PlayFit για τα μέλη του Xbox Live

Δωρεάν το Kinect PlayFit για τα μέλη του Xbox Live
 

Ευχάριστα τα νέα για τα μέλη του Xbox Live. Όπως ανακοίνωσε η Microsoft θα έχουν πρόσβαση στο Kinect PlayFit εντελώς δωρεάν και συνεπώς θα μπορούν να βλέπουν αναλυτικά τις θερμίδες που καταναλώνουν όταν παίζουν παιχνίδια όπως το Kinect Star Wars και Dance Central 2. Πρόκειται με άλλα λόγια για κάτι αρκετά συγγενικό με το Wii Fit.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιεί κανείς το Kinect PlayFit τόσο περισσότερα στατιστικά στοιχεία συγκεντρώνονται γεγονός που του επιτρέπει να διαμορφώνει μια πιο πλήρη εικόνα για τις επιδόσεις του. Επιπλέον θα μπορεί να συγκρίνει τα στοιχεία αυτά με εκείνα άλλων χρηστών απ’ όλο τον κόσμο. Μάλιστα η Microsoft τονίζει ότι πρόκειται για την πρώτη τέτοιου είδους εφαρμογή που καταγράφει στατιστικά από τόσο μεγάλη γκάμα παιχνιδιών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το Kinect PlayFit θα διατεθεί αρχικά στις ΗΠΑ και σταδιακά στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC