Δυνατότητα αποθήκευσης δημοσιεύσεων στο Facebook

Δυνατότητα αποθήκευσης δημοσιεύσεων στο Facebook
 
Σύντομα το Facebook θα ενσωματώσει στις mobile εκδόσεις του τη δυνατότητα αποθήκευσης δημοσιεύσεων, ώστε να μπορούμε να τις διαβάζουμε αργότερα με την ησυχία μας.

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που θυμίζει αρκετά τις υπηρεσίες Instapaper, Readability, Pocket και άλλες που σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε άρθρα και ειδήσεις στο κινητό σας και να τις διαβάζετε όποτε θέλετε.

Η δυνατότητα αποθήκευσης θα είναι αρχικά διαθέσιμη στο Facebook για iPhone και iPad, ενώ αργότερα θα ενσωματωθεί σε άλλες κινητές πλατφόρμες καθώς και στη desktop έκδοση του κοινωνικού δικτύου.

Ο τρόπος λειτουργίας του νέου χαρακτηριστικού είναι αρκετά απλός. Στη mobile έκδοση, πατώντας παρατεταμένα επάνω σε κάποιο post θα σας δίνεται η δυνατότητα να το αποθηκεύσετε στα αγαπημένα προκειμένου να το διαβάσετε αργότερα.

Στη desktop έκδοση, κάτω από κάθε post και δίπλα στα like και share θα εμφανίζεται η επιλογή «save», η οποία και πάλι θα τοποθετεί τη δημοσίευση σε υποκατάλογο στα αγαπημένα σας.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_9.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC