Στις 26 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του Surface

Στις 26 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του Surface
 
Στην ετήσια έκθεση για την επιτροπή κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών, η Microsoft ανακοίνωσε πως «η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, Windows 8, θα είναι διαθέσιμη στις 26 Οκτωβρίου του 2012».

«Την ίδια στιγμή θα ξεκινήσουμε την πώληση του Surface, μια σειρά συσκευών σχεδιασμένες και κατασκευασμένες από τη Microsoft».

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα πρώτα tablets θα είναι τα Windows RT, με ARM επεξεργαστές, η έκδοση Pro αναμένεται περίπου 90 ημέρες αργότερα, στις αρχές του 2013.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την τιμή των συσκευών, η οποία θα αποκαλυφθεί κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας και αναμένεται να είναι «ανταγωνιστική σε σχέση με παρόμοια tablets και Ultrabook PCs».

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_94.jpeg?w=1110
https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_106.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC