Δυνατότητα επεξεργασίας σχολίων στο Facebook

Δυνατότητα επεξεργασίας σχολίων στο Facebook

Σε όλους μας πιθανότατα έχει συμβεί να δημοσιεύσουμε ένα σχόλιο στο Facebook για να καταλάβουμε λίγο αργότερα ότι έχουμε κάνει λάθος. Σε τέτοια περίπτωση το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να διαγράψουμε το παλιό σχόλιο και να το αντικαταστήσουμε με ένα νέο διορθωμένο.

Κάτι τέτοιο έρχεται να αλλάξει τώρα με την προσθήκη μιας νέας λειτουργίας που έλειπε για πολύ καιρό από το κοινωνικό δίκτυο και δεν είναι άλλη από τη δυνατότητα επεξεργασίας σχολίων. Αφού δημοσιεύσετε το σχόλιο σας, δίπλα του δε θα βρείτε πλέον το γνωστό ‘Remove’ αλλά ένα νέο εικονίδιο ‘Edit or Remove’ που στο εξής θα σας επιτρέπει να διορθώνετε τα σχόλια σας.

Μετά την επεξεργασία, το σχόλιο σας θα εμφανίζεται ως ‘Edited’ και οι υπόλοιποι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν όλο το ιστορικό των δημοσιεύσεων σας (και πριν την επεξεργασία) προκειμένου να μη χάνουν τη ροή.

Η νέα λειτουργία εμφανίζεται σταδιακά στους χρήστες του Facebook και μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

[via TheNextWeb]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC