Επιβεβαιώθηκε το Android 4.1 Jelly Bean στο Google Play Store

Επιβεβαιώθηκε το Android 4.1 Jelly Bean στο Google Play Store

Από λάθος φαίνεται ότι διέρρευσε το όνομα και η έκδοση του επόμενου λειτουργικού της Google Android 4.1, το οποίο θα είναι όπως όλα δείχνουν το πολυαναμενόμενο Jelly Bean. Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι το Jelly Bean θα αντιστοιχεί στην έκδοση 5.0 του Android σηματοδοτώντας και μια μεγάλη αναβάθμιση αλλά η ίδια η Google έρχεται να μας διαψεύσει.

Συγκεκριμένα, στην αμερικάνικη έκδοση της σελίδας Play Store για το Galaxy Nexus HSPA+ αναφέρει ότι πρόκειται για το «πρώτο τηλέφωνο με λειτουργικό Android 4.1 Jell…». Από την εικόνα, επίσης, μπορούμε να δούμε ότι θα υπάρχει νέο wallpaper αλλά και νέα μπάρα αναζήτησης στην αρχική οθόνη.

Αναμένουμε ότι η Google θα παρουσιάσει το Jelly Bean κατά τη διάρκεια του Google I/O την επόμενη βδομάδα στις 27 Ιουνίου.

[via GSMArena]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC