Δυνατότητα πληκτρολόγησης στο iWatch

Δυνατότητα πληκτρολόγησης στο iWatch
iwatchΠιστεύεται ότι το iWatch της Apple πιθανότατα δεν θα έχει τη δυνατότητα πληκτρολόγησης κειμένου, ωστόσο κάτι τέτοιο ίσως και να μην επιβεβαιωθεί.

Ίσως η Apple χρησιμοποιήσει λογισμικό παρόμοιο με του παρακάτω concept όπου επιτρέπει το ζουμάρισμα στο πληκτρολόγιο ώστε να γράψετε το γραμμα που θέλετε.

Οι χρήστες που δοκιμάσαν το πρωτότυπο έγραφαν περίπου 10 λέξεις το λεπτό. Αν και ο ρυθμός φαντάζει αργός σε σύγκριση με ένα κανονικό πληκτρολόγιο, πολύ πιθανόν να βοηθήσει σε ορισμένες περιπτώσεις.

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει περίπτωση κάποιος να θέλει να γράψει email σε ένα iWatch, ωστόσο αν θέλει να δώσει μια γρήγορη απάντηση στο μήνυμα ενός φίλου του χωρίς να χρειαστεί να βγάλει έξω το κινητό, μάλλον θα βοηθήσει.

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: greekapplenews.gr

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC