Δύο νέα κινητά της σειράς Asha παρουσίασε η Nokia

Δύο νέα κινητά της σειράς Asha παρουσίασε η Nokia
 
Σε εκδήλωσή της στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, η Nokia παρουσίασε δυο νέες συσκευές της σειράς Asha. Οι Asha 308 και Asha 309 απευθύνονται κυρίως στους χρήστες κινητών στις αναδυόμενες αγορές καθώς και σε όσους δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από τη συσκευή τους.

Έχουν οθόνη αφής τεχνολογίας TFT, διαγωνίου τριών ιντσών με ανάλυση 400×240 και πυκνότητα εικονοστοιχείων στα 155ppi. Το Asha 309 διαθέτει συνδεσιμότητα WiFi ενώ το Asha 308 δεν διαθέτει WiFi αλλά υποστηρίζει την ταυτόχρονη χρήση δυο καρτών SIM.

Η Nokia αναμένεται να ενσωματώσει στις συσκευές τον Xpress Browser, έναν φυλλομετρητή που συμπιέζει τις ιστοσελίδες πριν από την προβολή τους για να μειώσει την κατανάλωση δεδομένων.

Η εταιρεία υποστηρίζει πως ο Xpress επιτρέπει στους χρήστες των Asha να χρησιμοποιούν το 1/3 του όγκου των δεδομένων που θα κατανάλωναν με τη χρήση ενός άλλου browser, ενώ ταυτόχρονα να κατεβάζουν δεδομένα πιο γρήγορα, κάτι που συμφέρει στην περίπτωση που δεν υπάρχει δίκτυο 3G ή WiFi.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_998.jpeg?w=1110

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους θα διαθέτουν κάμερα 2 megapixel ανάλυσης 1600×1200, ραδιόφωνο με υποστήριξη RDS και καταγραφής μουσική και μπαταρία 1110mAh που θα αγγίζει τις 6 ώρες ομιλίας, 40 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή 650 ώρες αναμονής.

Όπως και στο παρελθόν, όσοι αγοράσουν τις συσκευές θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν μέχρι 40 παιχνίδια της EA χρησιμοποιώντας ένα κουπόνι της EA, ενώ θα υπάρχει ενσωματωμένη και η εφαρμογή Nokia Social η οποία επιτρέπει στους χρηστές να συνδέονται με τα αγαπημένα τους κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το Twitter.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1068.jpeg?w=1110

Οι συσκευές αναμένεται να κοστίζουν 99 δολάρια, γύρω στα 76 ευρώ, αρκετά χαμηλότερα από τα προηγούμενα μοντέλα Asha 311 και 306. Θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2012 χωρίς να γνωρίζουμε αν η εταιρεία σκοπεύει να τις διαθέσει αποκλειστικά σε συγκεκριμένες αγορές ή παγκοσμίως.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1149.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC