Πανοραμικές εικόνες του βυθού από το Google Street View [video]

Πανοραμικές εικόνες του βυθού από το Google Street View [video]

Η Google αποφάσισε να επεκτείνει τη δημοφιλή υπηρεσία Street View σε μερικά πιο ασυνήθιστα μέρη και συγκεκριμένα στα βάθη των ωκεανών, καταγράφοντας παραθαλάσσιες πανοραμικές φωτογραφίες από μαγευτικές τοποθεσίες όπως τα Great Barrier Reef και Apo Island σε Αυστραλία και Φιλιππίνες αντίστοιχα.

To νέο project της Google πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Catlin Seaview Survey που είδαμε παλιότερα. Οι φωτογραφίες καταγράφηκαν με την υποβρύχια φωτογραφική μηχανή Seaview SVII camera με δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών και λειτουργία geo-location για εύκολη απεικόνιση των δεδομένων στο χάρτη.

Μέχρι στιγμής στο Google Maps είναι διαθέσιμες έξι υποθαλάσσιες περιοχές σε Αυστραλία, Φιλιππίνες και Χαβάη. Όλες τις πανοραμικές φωτογραφίες μπορείτε να απολαύσετε στο maps.google.com/ocean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC